top_17

Carola Jungeby

är VD och ägare av SeniorResursen. Har arbetat som entreprenör i 17 år och med bemanning i 9 år. Några egenskaper som är viktiga hos Carola är god personkännedom och känslan att kunna ”läsa av” vad våra kunder söker hos en resurs eller inhyrd senior.

Inga arbeten är för små eller för stora för oss och Carolas inställning är att ”om det inte går så försöker vi lite till”. Ingenting är omöjligt! Att kunna hjälpa är den största motivationen för att komma i mål med ett arbete oavsett om det är hemma hos en privatperson eller ute på ett företag.

Carola arbetar ständigt för att alla våra seniorer ska känna att de är en i gänget och att god arbetsmiljö och kamratskap ska gå som en röd tråd genom vår organisation.

Ulla Berling

träffar ni när ni ringer till oss. Hos Ulla lyser alltid flitens lampa och inga arbeten är för svåra för henne att hitta rätt seniorer till. Hennes inställning är alltid positiv och både kunder och seniorer får känna av hennes härliga humor i telefonen.

Ann-Christin Frid

håller reda på våra siffror och ingen ”diff” är för liten för henne!

En klippa att ha i vår organisation då ”ordning och reda” är hennes och SeniorResursens ledord. Ann-Christin jobbar även med vår fakturering samt bokföring och ekonomiska tjänster till några av våra företagskunder.