top_07

Välkommen till oss på SeniorResursen!

Vi är ett familjeföretag etablerat 2010. Vi satsar mycket på den personliga servicen. Här blir du en i gänget och inte en i mängden, oavsett om du är kund eller senior!

Senaste åren har vi ökat vår service och närvaro runt om i hela Skåne. Vi har dock ett gemensamt kontor och telefoncenter centralt i Lund på Kung Oskars väg 19.

Vår bakgrund i Lund och Malmö har förstås inneburit att vi genom åren hjälpt både gamla och nya kunder med olika resurser. Tryggheten med det lilla flexibla bemanningsföretaget är att referenserna finns runt omkring oss. Vi kan mycket väldigt bra och ambitionen är att göra det bättre än andra.

SeniorResursen har ett dotterbolag i Stockholm som heter Seniorbemanning i Sverige AB. Seniorbemanning sysselsätter många seniorer runt om i Stockholm och har kunder i hela länet.

”Vår erfarenhet är din trygghet”

Gör man ett bra jobb sprider det sig. Det är därför vi trivs så bra med vårt arbete och vi tror gärna att det är den familjära atmosfären som gör att så många av våra kunder återkommer till oss och rekommenderar oss till nya kunder.

Vi har idag närmare 300 anmälda seniorer hos oss som vi kan söka bland för att hitta rätt person till våra uppdrag.

Läs mer om oss här:

http://lund.lokaltidningen.se/statsida/2019-08-26/Seniora-resurser-till-uthyrning-5619012.html