top_13

Bli Agent

Mer om att vara agent till SeniorResursen och arbeta i vårt ”ekosystem” med hård-och mjukvarulösningar som en service.

Att vara agent till SeniorResursen är en spännande form av företagande. Som agent till SeniorResursen ingår du i ett nätverk av skickliga företagare och ansvarar för att driva SeniorResursen i ditt disktrikt. Det innebär att samordna och bemanna uppdrag från våra kunder, utveckla och underhålla relationer samt driva försäljning och hitta nya affärsmöjligheter.

Att vara agent för SeniorResursen är en samarbetsform där en person genom sitt företag, mot en ersättning, får ta del av SeniorResursens upparbetade administrativa system och dess erfarenhet. Den ekonomiska risken för agenten är i uppbyggnadsskedet minimal och det krävs endast investeringar i annonsering. Övriga kostnader, risker och administration står SeniorResursen i Skåne för.

Om du efter 3 år känner att du vill driva SeniorResursen vidare helt i egen regi i ditt distrikt har du en option att köpa loss din kundstock och dina anställda i ditt distrikt mot en i förväg bestämd avgift. Vi vill hjälpa dig igång med din verksamhet genom vår mångåriga kunskap och upparbetade administration. Samtidigt vet vi vilken inspiration och drivkraft det är att driva sitt eget företag. Därför vill vi att du, om du vill, ska få ta över och driva ditt bolag fullt ut när du kommit i gång ordentligt och allt rullar.

Låter det intressant och du vill veta mera? Kontakta mig gärna via kontaktformuläret nedan eller e-postadressen carola.jungeby@seniorresursen.se och berätta mer om dig.

Just nu söker vi:

  • Agenter i Växjö, Kalmar, Linköping, Halmstad/Båstad
  • Spontanansökan som kontorspersonal i ovanstående orter
  • Kontaktformulär
carola_04