top_12

Företagskund

Lång erfarenhet, flexibilitet och lojalitet kännetecknar våra seniorer. Vi har fokuserat på att vår personal är seniorer och inte på någon speciell bransch. Därför har vi kompetent personal inom väldigt många områden.

Vi kan erbjuda personal till t ex fastighetsskötare, ekonomi, reception, lokalvård, försäljning, lager, lärare, medicinsk sekreterare, arbetsterapeut och mycket mera. Kanske ditt företag behöver en ”tea-lady” som håller ordning på köksavdelningen på kontoret? Ordnar med frukosten eller eftermiddagsfikat.Vi jobbar hårt med att skräddarsy en lösning som ska passa just ert företag.

Vi hyr ut båda heltidstjänster och enstaka timmar i veckan eller månaden. Dina behov styr helt enkelt.

Ni är varmt välkomna till oss på SeniorResursen!

 

 

Hur du som företagskund påverkas av dataskyddsförordningen, GDPR.

Rent generellt omfattas alltså inte uppgifter om juridiska personer av Dataskyddsförordningen. Det gör däremot personuppgifter om enskilda näringsidkare, företrädare för ett företag eller företagets anställda.

Vi uppdaterar nu våra allmänna villkor med övergripande information om hur vårt företag behandlar personuppgifter där vi hänvisar till den fullständiga beskrivningen av detta under fliken privatkund.

Om du vill ha mer information om Dataskyddsförordningen besök Datainspektionens webbplats.

www.datainspektionen.se

foretagskund
Vill du veta mer om våra tjänster?
Kontakta oss för mer information!